Zakaj potrebujete moje podatke?

Tvoje podatke potrebujemo, da ti lahko ustvarimo uporabniški račun, s katerim lahko sodeluješ v programu Nagradi se.

Katere moje osebne podatke potrebujete?

Potrebujemo tvoje ime in priimek, podatek o spolu, naslov, datum rojstva, e-naslov, telefonsko številko in tvoj trenutni status (ali se še šolaš, iščeš zaposlitev, si v delovnem razmerju).

Katere moje podatke zbirate in obdelujete?

Podatke, ki jih vneseš v aplikacijo ob registraciji. Kasneje pa podatke, ki jih vnašaš v spletno aplikacijo, kot so zapisi tvojih aktivnosti, pridobljene točke po področjih, pridobivanje nagrad in izpolnjene anketne vprašalnike. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi anonimni statistični podatki IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo spletno stran in podobno.

Kako dolgo hranite moje podatke?

Tvoje osebne podatke hranimo do deaktivacije ali izbrisa tvojega uporabniškega računa. Seznam tvojih vpisanih aktivnosti, zbranih točk in pridobljenih nagrad pa hranimo pod tvojim vzdevkom še 5 let zaradi potreb izvajanja projekta. Nato se vsi podatki dokončno izbrišejo.

Ali moje osebne podatke delite z drugimi organizacijami?

Ne, tvojih osebnih podatkov ne posredujemo drugim organizacijam. V primeru, da bi za organizacijo in izvedbo projektne aktivnosti posredovali tvoje podatke drugi organizaciji, te bomo o tem obvestili in te seznanili katere podatke bomo posredovali naprej.

Izjema je, če to zahtevajo pooblaščene ustanove in če tako zahteva zakon (sodišče, informacijski pooblaščenec in podobno).

Kdo ima dostop do mojih podatkov?

Do tvojih podatkov imajo dostop pooblaščene osebe Mladinskega centra Šentjur, ki je organizacijska enota Razvojne agencije Kozjansko.

Kako skrbite za moje podatke?

Za podatke skrbimo odgovorno in v skladu z internimi pravilniki javnega zavoda Razvojna agencija Kozjansko. V primeru, da bo prišlo do nepooblaščenega dostopa do tvojih podatkov, te bomo o tem obvestili na ob registraciji naveden e-naslov.

Kje imam dostop do svojih podatkov?

Do svojih podatkov lahko dostopaš po prijavi v spletno aplikacijo, kjer v meniju izbereš možnost “Moj račun”. Tam lahko spremeniš svoje vnešene podatke.

 

Do vseh svojih vpisanih aktivnosti, zbranih točk ali pridobljenih nagrad lahko dostopaš na svojem uporabniškem zidu. Teh podatkov ne moreš urejati in so v obliki evidenčnega zapisa. Ti podatki se hranijo še 5 let po deaktivaciji ali izbrisu tvojega uporabniškega računa.

Objavljeno: junij 2020

Skip to content