Nagradi se

Spletna aplikacija “Nagradi se” je program, ki ti ob aktivnem preživljanju prostega časa omogoča zbiranje točk, ki jih lahko zamenjaš za nagrado. Več točk imaš, boljšo nagrado si priigraš.

To pomeni, da če že ali pa se odločiš svoj prosti čas preživeti aktivno (greš med gasilce, planince, debaterje, pomagaš starejšim, sodeluješ na mladinski izmenjavi v tujini, se družiš z vrstniki, se udeležiš tabora, delavnice …), te aktivnosti vpišeš, s tem zbiraš točke, program pa te nagradi.

S tem se pridružiš mreži mladih ljudi, ki z uživanjem v svojih zanimanjih, zbirate točke, hkrati pa širite svojo mrežo poznanstev, krepite svoje veščine ter pridobivate izkušnje in znanja, ki vam bodo koristila v življenju, osebno in poklicno.

Beri naprej!

Kako se vključiš?

Tako, da klikneš TUKAJ in si ustvariš račun. Z dostopom lahko začneš beležiti svoje že obstoječe aktivnosti, tem pa lahko dodajaš nove iz petih različnih področjih:

  1. Aktiven občan (prostovoljstvo)
  2. Moja zanimanja (članstva v društvih, tabori, izmenjave, usposabljanja …)
  3. Moj projekt (uresničiš lasten projekt, samostojno ali skupaj z drugimi)
  4. Omrežen občan (organizirana druženja, mladinskega centra, z vrstniki)
  5. Megafon (preko različnih medijev širiš vest o svojih aktivnostih v programu)

Možnosti znotraj teh pet področij je neskončno. Odvisne so od tvojih želja in interesov.

Aktivnosti so lahko v domačem kraju na različnih področjih in organizacijah. Na področju “Moja zanimanja” te pa spodbujamo, da prestopiš tudi meje svoje občine ali pa se morebiti podaš v tujino.

Izkoristi priložnost!

Zbiranje točk in nagrade

Vsakič, ko svoj prosti čas preživiš aktivno in narediš nekaj koristnega zase ali pa za koga drugega v lokalni skupnosti, to vpišeš in zbereš nove točke. Točke pa lahko preprosto zamenjaš za res hudo nagrado.

Vpisuješ lahko svoje že obstoječe aktivnosti, kar je super, ker lahko zbereš točke in dobiš nagrado, za nekaj, kar že počneš. Spodbujamo pa te, da razširiš svoja krila in da sprejmeš še kakšen nov izziv.

Izvej več!

Nimaš pojma, kaj početi?

Ko ustvariš svoj račun, smo zate pod PRILOŽNOSTI pripravili nabor društev in njihovih aktivnosti, kjer lahko začneš svojo pot raziskovanja in odkrivanja novih zanimanj.

Priložnosti doma ter po svetu najdeš tudi na naši spletni strani www.mladi-sentjur.si.

Na voljo ti je tudi mladinski promotor ali mentor, ki ti lahko pomaga pri iskanju aktivnosti zate in vpisovanju aktivnosti.

alt=""Kdo lahko sodeluje?

Mladi, stari od 13 do 29 let,  ne glede na status. Sodelovanje je brezplačno.

Za dodatne informacije klikni na Pravila in pogoji sodelovanja in nas enostavno kontaktiraj. Z veseljem ti bomo pomagali.
.

Objavljeno: junij 2020

Skip to content