Pomagaj nam izbrati najboljše nagrade in sodeluj v žrebanju za Woop paket!

Pomagaj nam izbrati najboljše nagrade in sodeluj v žrebanju za Woop paket!

Na Mladinskem centru Šentjur pripravljamo nov program in spletno aplikacijo za mlade 3plus nagrada. S programom bomo spodbujali tebe, tvoje prijatelje, brate ali sestre in vrstnike k aktivnemu preživljanju prostega časa, pridobivanju novih znanj, veščin, izkušenj, spoznavanju novih ljudi pa tudi delovnih in projektnih izkušenj.

Kako program 3plus nagrada deluje?

Enostavno! Prijaviš se v program in s svojimi aktivnostmi zbiraš točke, ki jih lahko zamenjaš za eno ali več nagrad. Tako boš pridobival_a nove izkušnje, znanja, osebnostno boš rastel_a in za ves trud in izkazano voljo boš prejel_a nagrado.

Izpolni anketo in sodeluj v žrebanju za Woop paket!

Pripravili smo anketni vprašalnik v katerem je prvi nabor nagrad, ki smo ga pripravili z mladinskimi promotorji. Sedaj nas zanima tvoje mnenje!

Sodeluješ lahko, če si star_a od 13 do vključno 29 let in si iz občine Šentjur. Boš ti tisti ali tista, ki te bomo izžrebali in ti podarili Woop paket? Izkoristi priložnost!

Katera nagrada te toliko motivira, da bi sodeloval_a v programu, aktivno preživljal_a svoj prosti čas, zbiral_a točke in se potegoval_a za nagrado?

Sodeluj!
Izpolni anketo in sodeluj v žrebanju za Woop paket!

Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali eno osebo, ki bo prejela Woop paket – 60 minutno vstopnico v Woop trampolin park v Ljubljani, Woop zapestnico in nogavice.

Sodeluješ lahko, če si star_a od 13 do vključno 29 let in si iz občine Šentjur.

Če imaš kakršnokoli vprašanje nas kontaktiraj.

Več informacij:
Mladinski center Šentjur
03 747 18 01 ali mladi@ra-kozjansko.si

Logotip programa Eramus plus in zavoda MOVIT

Komentiraj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content