Trije plusi in še nagrada za mlade

Trije plusi in še nagrada za mlade

Mladinski center Šentjur je skupaj s partnersko organizacijo Mreža udruga Zagor, v okviru projekta Nagrada, ki ga sofinancira Evropska komisija iz programa Erasmus+ Mladi v akciji, razvil program in spletno aplikacijo za mlade.

S sodelovanjem v programu 3plus nagrada pridobi več izkušenj in povečaj svojo zaposljivost ter pridobi na pozitivni samopodobi.

Bodi aktiven_a. Vključi se v različne organizacije, ki delujejo v tvojem lokalnem okolju, pridobivaj nove izkušnje, nova znanja, sklepaj nova poznanstva in rasti.

Olajšaj si izbiro študija ali izbire pravega delovnega mesta, saj boš bolje poznal_a sebe, svoja zanimanja in vrednote.

Z aktivnim preživljanjem prostega časa, pridobivanjem izkušenj in opravljanjem osebnih evalvacij boš bolje spoznal_a sebe. Hitreje boš vedel_a kaj te res zanima, na katerih področjih si res dober_a, pa tudi kaj ti vse prej kot leži. Spoznal_a boš tudi katera znanja ali veščine ti še manjkajo in jih boš hitreje pridobil_a.

Na takšen način boš tudi hitreje prišel_a do željenega delovnega mesta in lažje boš realiziral_a svoje želje ali konkretne cilje.

Nagrada je za motivacijo in spodbudo.

Nagrada, ki jo lahko pridobiš s sodelovanjem v programu 3plus nagrada je motivacija in spodbuda za osebnostno rast, pridobivanje izkušenj in znanj, ki ti povečajo zaposlitvene možnosti. V aplikaciji imaš vedno na voljo tudi evidenco kaj in kje si bil_a aktiven_a, kaj si počel_a, kar je uporabno, ko se lotiš priprave CV-ja. Zaradi vseh pridobljenih izkušenj in znanj pa se boš na razgovoru z potencialnim delodajalcem počutil_a dobro, samozavestno. Tak nastop pa na delodajalca pusti vtis, da ima pred seboj osebo, ki jo išče.

Logotip programa Eramus plus in zavoda MOVIT

Komentiraj

Your email address will not be published. Required fields are marked *